Hynda

«  Hyller Överraska mig! Hynting  »
 
Hynda
Effektivt ord för att beskriva en extremt lösaktig och ofin människa. I goda vänners lag kan dock ordet användas med glimten i ögat och få en mer humoristisk touch. Bör uttalas med starka vokala ljud för bästa effekt. Adjektiv: Hyndig. Plural: Hyndor. Finnes ofta i dåliga rastgrupper på diverse arbetsplatser populära bland ungdomar i exempelvis Göteborg, därav benämningen "hyndig rastgrupp" som förekommer i ideliga sms-konversationer mellan de anställda på sådana arbetsplatser. Även varianter på det nedsättande ordet har utvecklats; Slynda: blandning av orden slyna och hynda. Fynda: blandning av orden fitta och hynda. Hyra: blandning av orden hora och hynda.
Ordet hynda är väldigt anpassningsbart och kan göras mer personligt, exempelvis genom att lägga till prefixen "gay", "dvärg" och "fet", typ "Gayhynda", "Dvärghynda" respektive "Fethynda".
Skribenterna hoppas på en eskalerering och frammarch av ordet hynda, och manar till läsarna av denna sida att sprida och upplysa om ordet och dess innebörd!
Tack på förhand / Hyndorna
av Gayhynda 2009-07-27 - Rapportera
 
Lägg till din egen definition av Hynda