Menu button

Rapportera olämplig definition

Detta formulär är framförallt för att rapportera stavfel, sabotage, spam, personangrepp samt kränkande ord eller definitioner av ord.


couverturechoklad

Couverturechoklad är en mycket högkvalitativ choklad som innehåller en högre andel kakaosmör (32–39%) och används till bakning och matlagning eller äts som den är. Den höga halten kakaosmör, i kombination med korrekt temperering, ger chokladen mer glans, en krämig mjuk smak och ett tydligt knäckljud när chokladen bryts. Den totala "procentandelen" som citeras på många chokladvarumärken baseras på mängden kakaosmör i förhållande till mängden kakaopulver. För att vara korrekt märkt som "couverture", måste chokladen innehålla minst 35% kakaopulver och minst 31% kakaosmör. Couverturechoklad används i professionell tillverkning vid doppning, överdragning, gjutning och garnering.


Om det är så att du inte håller med om definitionen ovan så får du gärna lägga till en ny definition av couverturechoklad.

 

Vad är fel?

Alla uppgifter är frivilliga att fylla i.






(Tips: du får gärna lägga in din egen definition! )

Vi lämnar inte ut epostadressen till någon!